Hledám dobrovolníky pro otestování blogu

Vážení, hledám touto cestou pár nadšenců. Rád bych našel několik dobrovolníků pro otestování mého nového blogu. Pokud se Vám můj nápad líbí, můžete mi napsat na můj email adamec@alf.cz (budu Vás kontaktovat). Nebo můžete napsat i kometář, nezapomeňte na Váš email.

Co nabízím?

Nabízím za to vlastní blog naprosto zdarma, myslím si, že za tu legraci to rozhodně stojí. Já osobně na tvorbě toho blogu strávil cca 50 hodin a stále není hotovo, ale tolik času Vás to stát nebude.

Moje představa je asi taková, že například na doméně alf.cz vytvořím subdoménu (jako je blog.alf.cz) jakou si budete přát, klidně josef-novak.alf.cz a můžete začít "blogovat". Jedinou Vaší investicí bude čas strávený na vlastním blogu.

Blog má několik základních funkcí a jednoduchou administraci pro správu článků, fotografií a podobně. Po vzájemné dohodě, jsem schopen připravit i originální design (to nechám na grafikovi, já moc dobře nekreslím) pro Váš vlastní blog.

Má blogování budoucnost?

Podle mě jednoduše ano. S rozvojem dostupnosti internetu i v mobilních zařízeních začala nová doba. Dost lidí, včetně mě, posílají své fotky přímo z mobilu na FB a ostatní sociální sítě. Není lepší dělat to samé, ale na svém blogu a na sociální sítě sdílet co uznáte za vhodné?

Funkce blogu ve zkratce

Základní funkce jsou úpravy článků, fotografií a můžete článek zveřejnit či ne. Můžete starý článek blogu poslat do archivu a zase ho i kdykoli vrátit mezi aktuální články. Jednoduše lze nahrát i video, můj mobil ukládá do formátu MOV a doufám, že Váš taky ;-) není to problém upravit.

U každého článku je počítadlo návštěvnosti a také komentářů. Je uvedeno datum vytání článku na blugu, ale jde v administraci změnit dle potřeby. Vedle data je uveden údaj o stáří článku ve dnech.

Můj blog má i ochranu proti lidem se špatným úmyslem. Demonstraci si můžete sami zkusit ;-) napište slovo "utok" při přihlášení do administrace a na administraci už se nikdy nedostanete! 



Hledám dobrovolníky pro otestování blogu #3 Hledám dobrovolníky pro otestování blogu #4 Hledám dobrovolníky pro otestování blogu #5 Hledám dobrovolníky pro otestování blogu #6 Hledám dobrovolníky pro otestování blogu #7


| 3,660 dnů

komentovat článek
2x komentář
zhlédnutí: 2784x | denní průměr: 0.76