Jablka dnes vydrží déle

Snad bude nejlepší, když přidám hned úvodem jednu fotku, aby jste věděli o čem tento článek bude.

Je to již pár měsíců (duben-květen) co jsem tyto jablíčka koupil v jednou z marketů za účelem konzumace. Člověk to má tak nějak vžité, že ovoce je zdravé a tak si občas domů něco s běžným nákupem přinesete. Dříve jsme si toho nevšímal a nevěnoval jsem surovinám v lednici takovou pozornost, když se nějaká z potravin v ledničce náhodou zkazila, prostě jsem ji vyhodil do koše... to se stane :-).

Na jednom z jablíček je dokonce česká vlajka, to asi proto, že je tak pěkně barevná. Ještě že už mi můj blog funguje a mohu tak jednoduše publikovat "co se mi honí hlavou". Celkem dost mě totiž zajímá Váš názor. Máte-li podobnou zkušenost třeba právě s jablky či jiným ovocem a nebo s jinými potravinami.

Fotografie jsem nijak neretušoval, jak jsem to mobilem vyfotil, tak to ukládám. Mírné zkreslení je možné leda kompresí při zmenšování fotografie při nahrávání na server.

Mj. když nad tím přemýšlí, tak ty "krasavce" máme doma přes 3 měsíce neméně. Napřklad citrony asi dlouho krásné nezůstanou, nejpíš to bude jejich kůrou ;-)

tip: Chůze naboso mi dělá dobře



Jablka dnes vydrží déle #2 Jablka dnes vydrží déle #3 Jablka dnes vydrží déle #4


| 3,642 dnů

komentovat článek
8x komentář
zhlédnutí: 18543x | denní průměr: 5.09