Nový iPhone 6 je konečně doma

Dnes jsem si domů konečně přinesl nový iPhone 6. Baterie byla lehce přednadbita a tak jsem se pustil do importu dat z poslední zálohy na iCloud. Celkem mě překvapilo, že moje záloha nebyla kompatibilní s verzí iOS v iPhone 6. Nu asi jsem si do iPhone 5 neměl instalovat iOS 8.1.1 v iPhone 6 byla nainstalována iOS 8.0.2. Po chvilce přemýšlení jsem se rozhodl pro update systému v iPhone 6 a bez potíží se mi to povedlo.

Mj. tento článek budu určitě dopisovat a rád bych popsal své zážitky s iPhone 6, možná se zamyslím i nad srovnáním s iPhone 5, ale to má zatím čas. Možná již nyní mohu říct, že iPhone 6 je v mé ruce o poznání větší a na velikost si budu muset zvyknout. Velikost displaye je dle mého krokem správným směrem a jsem opravdu rád, že jsem se nerozhodl pro iPhone 6 plus. Na ten bych si musel zvykat určitě ještě déle ;-)

iPhone 6 video official apple

Krásně oblé tvary mi připomněli můj první iPhone 3. Za řadu let se vše tak moc vylepšilo, od "dob Nokií", které nejde srovnávat, se technologie mobilních telefonů hodně posunuly. Moje první Nokie 5110 se s iPhone 6 nedá srovnávat, ale věřím tomu, že moje nové jablíčko poslouží stejně výborně, jako Nokie ve své době. Musím se přiznat, že jsem jiný chytrý mobil než iPhone za posledních pár let netestoval. Pominu-li již zmíněné HTC tnt2 ;-) dnes je k dostání za 50 €, což je možná i dost.

Jak je to s ohýbáním a další nové zkušenosti s iPhone 6 do tohoto článku připíši později. Určitě bych rád přidal krátká video a hodně fotek. Na fotografování se těším moc, fotím rád a podle recenzí co jsem četl, bych měl být spokojen. Úvodní fotografie a první dvě fotografie v galerii jsem "jablíčkem" nefotil. Další fotografie již budou pořízeny iPhone 6 (doufám :-)). Má první fotografie (#4) pořízená "jablíčkem" je nostalgickou vzpomínkou na Sony CMD-Z1 a možná zítra vyfotím nějakou Nokii.

Proč zvoní oba iPhony?

Tak ať mi to někdo vysvětlí. V nové šestce jsem měl SIMku a pětka byla bez. Když mi volal kolega, jako první zvonila šestka a hned na druhé vyzvonění se přidal iPhone 5, který byl pouze na WIFI. Škoda, že jsem to nevyfotil.

Žhavá diskuse na téma iPhone se rozběhla také na mém FB.



Nový iPhone 6 je konečně doma #2 Nový iPhone 6 je konečně doma #3 Nový iPhone 6 je konečně doma #4 Nový iPhone 6 je konečně doma #5 Nový iPhone 6 je konečně doma #6 Nový iPhone 6 je konečně doma #7


RSS | soubor (video, pdf): novy-iphone-6-je-konecne-doma.mov

| 3,533 dnů

komentovat článek
buďte první a okomentujte tento článek
zhlédnutí: 15967x | denní průměr: 4.52