Proc mit vlastni blog

Priznam se a urcite se to i pozna, zase pisi blog z mobilu. Pro rychle napsani poznamky ci rychle "zverejneni" fotografia a nebo videa je to v pohode, lze z blogu jednoduse sdilet kam je treba. Z blogu lze sdilet URL adresu i RSS kanal s video souborem nariklad pro "podcarty", mailove klienty a podobne.

Výhody

Velikou vyhodu vidim v tom, ze si mohu cokoli pripravit a kdy se mi zlibi clanek na blogu publikovat. To se jednoduse nastavi status clanku 0/1 a je to. Vybrane clanky blogu by se mohly na blogu ukazovat jen nekomu, tim myslim zobrazovani clanku jen vybranym a registrovanym fanouskum meho blogu. Napriklad jako na FB, kdyz tam nemate ucet tak se tam nepodivate ;-).

Jak jsem se již několikrát zmínil, vše jde obsluhovat z mobilu i z tabletu. Design je elastický (responzivní) a přizpůsobí se "oknu prohlížeče" který používáte, případně zařízení na kterém blog zobrazíte. Mj. jeden z důvodu proč jsem napsal další článek "Hledám dobrovolníky pro otestování blogu".

Nevýhody

Blog ještě není zcela hotový a když píšete na mobilu, tak alespoň já zapomínám na diakritiku. Teď jsem si všiml, že mám půl článku s a druhou bez diakritiky. Snad mi to prominete ;-)

Pár fotografií z administrace blogu

Fotil jsem to jen mobilem jako PrintScreen a na výšku.



Proc mit vlastni blog #2 Proc mit vlastni blog #4 Proc mit vlastni blog #6 Proc mit vlastni blog #7 Proc mit vlastni blog #8 Proc mit vlastni blog #9


RSS | soubor (video, pdf): proc-mit-vlastni-blog.mov

| 3,662 dnů

komentovat článek
1x komentář
zhlédnutí: 3289x | denní průměr: 0.90